Honlap Mul-T-Lock vállalat

Mul-T-Lock vállalat

Email Nyomtat

A MUL-T-LOCK  Ltd-t 1973-ban alapította két fiatal vállalkozó Avraham Bachri és Moshe Dolev, az izraeli Yavne-ban. Napjainkra egy világszerte ismert piacvezető vállalkozássá vált a legmagasabb biztonsági szinttel rendelkező zárszerkezetek piacán.
A Mul-T-Lock® az évek során számtalan nemzetközi szabadalmat jegyzett be, melyek valamennyi termékben (cilinderek, zárak, lakatok, elektromechanikus zárak, kulcsmásoló gépek) megjelennek a mindennapok során.

Az elért sikerek és a nemzetközi elismertség a termékek egyedi tervezésnek, a magas minőségi elvárásoknak, a piaci igényekhez való rugalmas alkalmazkodásnak valamint a kiváló szerviz és ügyfélszolgálati tevékenységnek köszönhető.
A Mul-T-Lock® 2003-ban került a világ legnagyobb zár gyártó csoportja az ASSA ABLOY tulajdonába. Világszerte 30 ezer dolgozó közreműködésével a cégcsoport éves árbevétele meghaladja a 3 milliárd dollárt.
Valamennyi Mul-T-Lock® termék rendelkezik a legszigorúbb nemzetközi minősítésekkel, mint az ISO 9001:2000, UL, CEN, VDS, SKG, CPC és A2P. A gyárak és a nemzetközi leányvállalatok az ISO14001 és SI1 8001 szabványok szerint működnek.
A Mul-T-Lock® termékeket a világ 120 országában 25.000 hivatalos Mul-T-Lock® Centerben szerelik, több mint 100 millió elégedett vásárló nyugalmát és biztonságát garantálva.
 

Platformok







lablec1.jpg