Honlap Főkulcs rendszerek

Főkulcsrendszerek

Email Nyomtat
Egyetlen kulcs minden zárhoz, mindez biztonságosan a nyitási jogosultságok figyelembevételével.
A Mul-T-Lock® piacvezető a fő és vezérkulcs rendszerek tervezésében, és kivitelezésében. A hivatalos Mul-T-Lock® Centerek rendszeres képzés eredményeként  képesek tetszőlegesen bonyolult vezérkulcsos rendszerek számítógépes tervezésére, kivitelezésére és karbantartására. Önnek mindössze annyi a dolga, hogy befáradva egy hivatalos Mul-T-Lock® Centerbe igényeit elmondja.
A főkulcsrendszer lehetővé teszi, hogy Ön valamennyi a rendszerben levő ajtót nyithassa, míg a felhasználók egy másik csoportja csak egy meghatározott számú zárat tudjon nyitni. Az így kialakított rendszer biztonságos és kényelmes, hiszen minden a főkulcsrendszerbe foglalt ajtót az előre meghatározott jogosultságok szerint egyetlen kulcs nyit.
Egy jól megtervezett főkulcsrendszer a fentieken túl rugalmasságának köszönhetően alkalmas a bővítésre, vagy a rendszeren belüli változtatásokra is.
A főkulcsrendszer típusai:

Egyforma zárlatú rendszerek
Az egyforma zárlatú rendszerek esetén minden, a rendszerbe foglalt zárat (ajtó, lakat, bútor ?)  egyetlen kulcs nyit. Mindegyik kulcs mindegyik zárat nyitja.


Portál típusú főkulcsrendszerek
Ha egy családi házban azt szeretné, hogy például a kertész csak a kertkaput és a szerszámos kamrát nyithassa, de a házba ne juthasson be, vagy egy lakóházban a lakók a garázsba, vagy a közös helyiségekbe a lakáskulcsukkal juthassanak be, de természetesen a lakók egymás lakását ne nyithassák, akkor portál típusú főkulcsrendszer kialakítására van szükség.

Egyszerű főkulcsrendszer
Minden ajtónak saját kulcsa van, melyek csak a saját ajtót nyitják, de van egy főkulcs, mellyel minden ajtó nyitható.


Csoportos, egymást átfedő főkulcsrendszer
Ebben az esetben a zárbetétek csoportokat alkotnak. Mindegyik csoportnak saját főkulcsa van. Létezik egy vezérkulcs, ami nyitja az összes a rendszerben levő ajtót, lakatot vagy egyéb zárat. A zárbetétek saját kulccsal is rendelkezhetnek. Az egyes csoport-főkulcsok nyithatnak más csoportba tartozó zárbetéteket is, ezzel egy keresztezett mozgást biztosítva.
A fenti főkulcsrendszerekkel több száz zárat tartalmazó tetszőlegesen bonyolult épületek zárási funkcióját lehet megoldani. A Mul-T-Lock® zárrendszerek kompatibilitása miatt a főkulcsrendszerek elemeit az egyes ajtók vagy lakatok biztonsági igényének megfelelő típusú Mul-T-Lock® zárbetéttel lehet felszerelni, így biztosítva a rendszer gazdaságos kiépítésének lehetőségét.
 
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator

Platformoklablec1.jpg